DAY ONE | TUESDAY, OCTOBER 6

13.30

Opening remarks – Jack Inglis, CEO, AIMA (10 min)

13.45

AIMA anniversary interview: the new-est normal, macro trends for this next chapter (25 min)

14.15

CIO Think Tank: Are alternatives still alternative? What role have
alts played in investor portfolios in the current crisis (30 min)

14.50

Panel: Financing the economy – the role of private credit lending in the real economy and investor portfolios (30 min)

15.20

Networking break (20 min)

15.40

Breakout: Choose your own agenda (5 topics of choice) (30 min)

16.15

Panel: How has COVID-19 impacted the conversation on ESG &
responsible investing? (30 min)

16.45

Panel: How has COVID-19 impacted the conversation on ESG &
responsible investing? (30 min)

18.00

Close

DAY TWO | WEDNESDAY, OCTOBER 7 – THE VIEW FROM ASIA

08.30

Virtual networking

09.00

Opening remarks (5 min)

09.10

AIMA anniversary interview: Legends of APAC (25 min)
 

09.40

Panel: APAC allocators have their say (30 min)

10.15

Presentation: China’s next chapter (15 min)

10.35

Virtual networking (55 min)

11.30

Close

14.10

Opening remarks (5 min)

14.15

Panel: NextGen investing – taking stock of emerging manager programs (30 min)

14.50

Panel: the US heads to the polls – forecasting the election’s impact on the markets (30 min)

15.25

Networking break (20 min)

15.45

Breakout: Choose your own agenda (5 topics of choice) (30 min)

16.20

Panel: Investing in talent - confronting the industry’s diversity
challenges and crafting a culture of inclusion (30 min)

16.55

AIMA anniversary closing interview (25 min)

17.20

Closing remarks & networking (1 hr 15 min)

18.30

Close of conference

DAY TWO | WEDNESDAY, OCTOBER 7